Інформатор Калуш

ТРЕШ

Начальницю калуського відділення “Укрпошти” судитимуть за привласнення 160 тис. гривень

На жаль, навіть у воєнні часи правоохоронні органи продовжують фіксувати злочини й правопорушення. Стало відомо, що 28-річна начальниця відділення “Укрпошти” вносила неправдиві дані про поповнення платіжних карток через термінал АТ «Укрпошта» та незаконно перераховувала їх на власні карткові рахунки.

Інформатор повідомляє деталі одіозної справи, посилаючись на пресслужбу Калуської окружної прокуратури.

Калуська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишньої начальниці одного із відділень поштового зв’язку за несанкціоновані зміни інформації в автоматизованій системі та привласнення чужого майна, яке було їй ввірене (ч .ч. 1,3 ст. 191, ч. 1, 3, ст. 362 КК України). Обвинувачена вже змогла привласнити майже 160 тис. гривень, завдавши збитки одному з державних підприємств поштового зв’язку.

Обвинувальний акт від прокуратури розглядатиме суд. Нагадаємо, що санкція ч. 3 ст. 191 КК України за привласнення чи розтрату чужого майна, яке було ввірене особі, обвинуваченій загрожує покаранням у виді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Під час розслідування звинувачена відшкодувала кошти у повному обсязі.

Нагору