Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калушан пригощатимуть енергетичними батончиками

У неділю, 17 квітня, у Калуші на площі Героїв о 12.00 відбудеться ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

Повідомляє Інформатор.

Ініціювали ярмарку члени Калуської міської організації “Спілка Української Молоді в Україні імені Степана Бандери”. 

Головною метою ярмарки є збір коштів на тепловізор, який відправиться на передову. СУМ в Україні від початку війни в 2014 році активно допомагає військовим, серед яких є і члени організації.

Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну СУМівці почали виготовляти енергетичні батончики, які вже було відправлено в місця бойових дій. Ще однією особливістю снеків є те, що до їх приготування долучилися наймолодші члени Спілки.

Продажем батончиків ярмарок не обмежиться – буде можливість придбати домашню випічку, солодощі та сувеніри. Заплановано різні локації, на яких діти можуть відпочити: батут, стрільба з лука, аквагрим, патріотична фотолокація, майстер-клас з плетіння браслетів, котрі діти зможуть забрати з собою або передати військовим як оберіг.

Нагадаємо, що спілку засновано у 1925 році в Києві. У 1946 році СУМ було відновлено в повоєнній Німеччині, з того часу організація поширює свою працю у 10 країнах світу, а саме: в Західній Європі, Північній і Південній Америці та Австралії.

 

 

Нагору