Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

З українськими зірками на телефоні

Відомі митці України долучились до соціального проєкту  Національної гарячої лінії для дітей та молоді “Поговори зі мною про”.

Повідомляє Інформатор спираючись на повідомлення в соціальних мережах Андрія Хливнюка

Соціальний проєкт був створений до війни за ідеєю Do Communications Agency. Він був спрямований на відкриття фотовиставки, яка б підіймала проблемні питання молоді: булінг, алкоголь, наркотики, сварки з батьками, секс і не тільки.

Проте зараз було прийнято рішення зробити їхню гарячу лінію цілодобовою.

“Наразі наше життя змінилося і дзвінків стало більше. Гаряча лінія стала працювати цілодобово. Ми говоримо з дітьми – про війну, про страх, про залишені домівки, про друзів і подруг, про страшні й прості речі. Ти можеш говорити про те, що болить. Говорити про свої емоції та хвилювання – це нормально, це не соромно”, – зазначають організатори соціального проєку.

До цього проєкту долучились відомі українські зірки: співаки Андрій Хливнюк, Альона Альона, Христина Соловій, Дмитро Шуров, Alina Pash, журналісти Яніна Соколова й Анатолій Анатоліч, та інші медійні обличчя України.

Якщо ви хочете поділитись пережитим та отримати допомогу, телефонуйте
– 116 111 або 0 800 500 225. Також можете написати в соціальні мережі:

-Telegram: @CHL116111;
-Instagram: @childhotline_ua.

Зірки разом із психологами та організаторами хочуть донести думку, що маленьким та молодим українцям є з ким поговорити. Зараз ніхто не один.

Нагору