Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші запрацює новий волонтерський штаб

Команда знаної у Калуші Громадської організації “Creative Club” з початку заснування готувала переможців міжнародних та всеукраїнських конкурсів, її талановиті актори знімалися у фільмах та рекламі, брали участь у зйомках молодіжного телепроєкту, але тепер часи змінилися і вони готові до нових викликів. 

Повідомляє Інформатор посилаючись на засновницю ГО Мар’яну Сурмей. 

“Ми зосереджуємо свої сили на підтримку і допомогу вимушено переселених осіб до нашої громади! Наша основна ціль — підтримувати та розвивати дітей. З дітьми будуть працювати й педагоги, і психологи, і аніматори й музиканти. Плануємо залучити якомога більше хороших волонтерів, будемо раді також бачити й внутрішньо переміщених з досвідом роботи з дітьми” — ділиться пані Мар’яна. 

Відтепер Громадська організація “Creative Club” працюватиме у форматі волонтерського штабу спрямованого на саме таку допомогу. Першим напрямком роботи волонтерського штабу стане БЕЗКОШТОВНА арттерапія та психологічна підтримка для дітей ВПО. 

Ціль: надати можливість дітям ВПО в Калуській громаді соціалізуватися, зняти стрес і пропрацювати травми війни, розкрити свій творчий потенціал, бавлячись в активні ігри для малечі та підлітків. 

Наразі “Creative Club” потребує волонтерів, які мають досвід педагогіки або психології для допомоги у проведенні занять з дітьми та спілкуванні з батьками, організації масових заходів для сімей ВПО. 

Охочі можуть зв’язатися з організаторами тут. 

Нагору