Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Топ-5 хлібних магазинів у Калуші

Купити смачний хліб іноді не просте завдання. Особливо для тих, хто тільки нещодавно переїхав у нове місто.  Але буває таке, що і корінні жителі можуть не знати про смачну та дешеву пекарню. Тому сьогодні знайомимо вас із калуським хлібом!

Інформатор пробігся хлібними магазинами, віднайшов у кожному ідеальну паляницю, і готовий розповісти вам цю секретну інформацію.

“Родина” — пекарня, в якій продаються не тільки паляниці, а й різні тортики та тістечка. Проте унікальної випічкою можна вважати їхній фруктовий хліб, який у міру солодкий і дуже корисний. Коштує він 29 грн, а все тому що всередині чорнослив, курага та інші сухофрукти.

“Грузинський хліб” — невеличка пекарня, в яку заходять поціновувачі грузинської випічки, як не дивно. Лаваш, пурі, кабдарі, люля кебаб та інші нетрадиційні для нас види хлібобулкових є в цьому магазині. Цінова політика не з дешевих — від 14 грн до 36 грн. Рекомендуємо вам скуштувати Пурі( пухкий лаваш із сиром), воно дійсно того вартує.

“Матусин хлібчик” унікальний тим, що там можна замовити торти, калачі та інші вироби на свята. У щоденній пропозиції завжди є традиційні великі калачі, пляцки(масштабні торти) та білий довгий хліб.

“Височанка” відома своїм дешевим і свіжим хлібом. Фірмовий сірий коштує всього 10 грн 50 копійок, Подовий білий — 20 грн, а Тостовий  — 19 грн. Цю пекарню люблять місцеві за те, що їхній хліб практично не кришиться і добрий на смак. Рекомендуємо “Тостовий” на бутерброди.

“Pekari Bakery” — це проєкт пекарні “Височанка”, проте там продаються інші різні смаколики. Тому виносимо цей заклад окремим пунктом. Круасани, тортики, випічка і найпопулярніший “кренделик” з усіх — сінабон. Якщо ви досі не куштували цей надзвичайно смачний витвір хлібобулкового мистецтва, то зробіть це вже завтра!

У Калуші є з чого вибирати. І ми сподіваємось, що тепер вам буде легше знайти свій ідеальний хліб. Смачного!

Анна Сірик

Нагору