Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Де поплавати в Калуші?

У Калуші є 2 басейни з абсолютно  протилежною ціновою політикою, проте зараз поплавати можна лише в одному з них. Де, як, за скільки та чому – розповімо просто зараз.

Інформатор особисто поспілкувався з адміністраторами басейнів і дізнався всі деталі.

Місто пропонує приватний басейн “Акваторія”, який нині приймає відвідувачів.

Його графік: будні – 7:00-19:45, вихідні – 8:00-19:45.

Ціни: одноразове відвідування для дорослого коштує 150 грн. Ціна абонементу на місяць – 1300 грн, на 3 місяці – 3500 грн. Для дітей ранкове разове відвідування (до 6 років) – 200 грн, місячний абонемент – 390 грн (від 4 до 6 років), 650 грн (від 7 до 14 років) та 910 грн (від 14 до 18 років). Для пенсіонерів віком 65 років та більше абонемент обійдеться в 1000 грн.

Спеціальні документи: потрібна довідка від дерматолога або ж у басейні вас огляне штатний лікар.

Вакцинація: обов’язкові 2 дози вакцинації від короновірусної хвороби.

Знижки для внутрішньо-переселених осіб: немає.

Укриття на випадок тривоги: ” У нас є спеціальні безпечні місця, коридори в комплексі та спортзал у підвальному приміщенні. Маємо відповідні схеми. Проте покидати басейн відвідувачів під час тривоги ми не змушуємо”, – пояснила  адміністрація басейну.

Додаткові бонуси: в абонемент входить відвідування саун та сольової кімнати.

Адреса: вулиця Дзвонарська 4.

Басейн для дорослих.

Дитячий басейн.

Ціни в приватному басейні не є доступними для кожного. Проте наразі немає альтернативи. Адже державний басейн “Посейдон” зачинений.

“Басейн буде зачинений до 1 вересня. Таке рішення прийняла Калуська міська рада через війну в Україні. Бо, уявіть, починається тривога, а люди плавають в басейні. Це небезпечно для них. Тому відчинимося аж у вересні, якщо ситуація зміниться на краще”, – адміністрація ДЮСШ “Сокіл”.

Басейн “Посейдон” працював 7 днів на тиждень. Це місце було спортивним осередком плавців у Калуші. Ціна за одноразове відвідування для дітей була 10 грн, для дорослих – 40 грн. Абонемент на місяць коштував до 500 грн з людини. 

Плавати зараз в басейні чи ні – вирішувати вам. Проте, нагадуємо, що для вашої безпеки важливо перебувати в укритті під час повітряної тривоги.

Анна Сірик

Нагору