Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Тренінг “Трансформуй свій гнів у плани”

Переїхали до Калуша і не знаєте, що робити далі? Психологічні тренінги для внутрішньо переселених осіб по плануванню майбутнього вам допоможуть. Щоб на них потрапити, потрібно попередньо зареєструватись.

Повідомляє Інформатор спираючись на повідомлення від мера міста.

“Трансформуй свій гнів у плани” – це 2 тренінги, які спрямовані на планування свого життя в умовах війни та післявоєнний час. Проводити їх буде голова правління громадської організації “УФРА” Наталія Захарова.

“Зараз кожен і кожна з нас мають в своєму серці багато гніву через війну. Гнів дуже дієва емоція і вона не може довго перебувати без руху. Вона має вивільнитися, бо сильний гнів призводить до втрати людиною здатності адекватно сприймати довкілля, передбачати наслідки власних дій і вчинків та контролювати їх. Також довго не вивільнений гнів може перерости в депресивні стани. А ми ж цього з вами не хочемо, правда? Пропоную спрямувати цю силу в користь. А саме спланувати, як ви будете використовувати енергію свого гніву, щоб не спалити її намарно, а збудувати щось важливе для вас”, – йдеться в пресрелізі інтенсиву.

Наталія Захарова, тренерка психологічного інтенсиву

Щоб взяти участь у тренінгу потрібно зареєструватись за посиланням. Дедлайн на перший тренінг – вечір 2 травня, на другий – 8 травня.

Психологічний тренінг буде тривати 3 дні й мати таку програму:

1-ий день – формування сили ядра свого гніву;
2-ий день – трансформування ядра гніву в конкретний напрямок;
3-ій день – формування індивідуального плану застосування енергетики свого гніву.

Наприкінці психологічного курсу кожен з учасників може отримати індивідуальну консультацію з тренеркою.

Ця акція є безкоштовною для переселенців! Спонсором активності є Фонд “Східна Європа” та Європейський Союз.

Відбуватися захід у центрі міста. Всі деталі будуть надіслані кожному, хто зареєструвався.

Анна Сірик

Нагору