Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

До першого півфіналу Євробачення 4 години. Де можна дивитися?

Уже сьогодні о 22:00 у Турині розпочнеться 66 пісенний конкурс. Де можна можна подивитися трансляцію і як проголосувати за Kalush Orchestra?


Розповідає Інформатор за лічені години до початку.

Євробачення-2022 буде доступне у всіх можливих форматах.

Телевізійну трансляцію, яка розпочнеться о 22:00 на телеканалі дивіться на UA: КУЛЬТУРА. Коментуватиме шоу незмінний ведучий Тімур Мірошниченко. До речі, на ютуб-каналі Євробачення Україна можна буде спостерігати за роботою ведучого.

Радіотрансляція буде доступна на Радіо Промінь. Вони проведуть ефіри обидвох півфіналів.

В інтернеті можна буде подивитися пісенний конкурс  на фейсбук-сторінці Євробачення, сайті Суспільне Культура та сайті Суспільне Євробачення, а також у додатку Дія.

Наші хлопці вийдуть на сцену під номером 6. Проте згідно правил, підтримати KALUSH Orchestra зможуть лише ті українці, які перебувають за кордоном, але і тут є обмеження. В такому випадку потрібно надіслати повідомлення з номера мобільного оператора країни, яка бере участь у першому півфіналі. Також повідомлення можна надсилати з італійських та французьких номерів. На який саме номер треба буде відправляти СМС, стане відомо під час трансляції.

Нагадаємо, що букмекери цьогорічного Євробачення прогнозують KALUSH Orchestra перемогу з впевненістю в 40%. Це найбільший показник за всю історію існування конкурсу.

 

Олег Вітковський

 

Нагору