Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші запрацює “Центр комплексної допомоги постраждалим внаслідок війни” 

За підтримки ГО “Мартін-клуб” й фонду німецького співробітництва GIZ (куратор Анна Карпеченкова) на базі волонтерської спільноти БО “БФ «Крила підтримки» та ГО “Чисті серця Калуш” розпочинає свою роботу новий центр.

Ділиться Інформатор посилаючись на міського голову Андрія Найду. 

Завдання новоствореного центру – надання психологічної, соціальної та правової допомоги та консультації з домедичної тим, хто опинився в складних життєвих обставинах чи постраждав від домашнього насильства і насильства за ознакою статі. 

Також за потреби соціального супроводу буде налагоджена співпраця з державними установами.  

Слід також зазначити, що допомогу в цьому центрі зможуть отримати як мешканці Калущини, так і ВПО.  

Працюватиме центр з понеділка по п’ятницю з 9:00 год до 16:00 починаючи з 16 травня.
Приходьте за адресою: вул. Пушкіна, 9а,  або телефонувати 0665440105.
 

“До сьогодні це був центр гуманітарної допомоги, що створився на базі об’єднань двох недержавних організацій. Тепер за підтримки фонду німецького співробітництва GIZ буде можливість надати людям, які опинились у Калуші та постраждали внаслідок війни більш комплексну допомогу, яка буде охоплювати окрім гуманітарного компоненту ще і соціальну допомогу, психологічну та юридичні консультації. Чекаємо усіх, хто потребує такої допомоги. Наші фахівці та фахівчині, соціальні працівники, психологи, юристи будуть готові вам допомогти. Зазначу, що ми плануємо активно співпрацювати з селищними та територіальними громадами Калуської ТГ і будемо організовувати виїзні консультації” — розповіла Інформатору Анна Карпеченкова. 

Більше читайте незабаром у матеріалах Інформатора #портретволонтера. 

Остап Микитюк 

Нагору