Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Де відпочити у Калуші? Топ-3 локації на природі

Де засмагати? Де посмажити шашлик? А покупатися? Ми підібрали для вас 3 найкращі варіанти, де все це можна зробити! Читайте!

Інформатор бачив, знімкував і насолоджувався.

1.Калуське море або кар‘єр.

Це місце дійсно варте вашої уваги! Неймовірні соляні виступи, гарна природа, величезні маси води й таке смачне повітря! Ви тільки подивіться на ці знімки!

А тепер уявіть, що все це ви бачите власними очима! Вау? Чи не так?

Величезним плюсом калуського моря є те, що тут практично немає людей. Приватність завжди приваблює! Особливо чудово засмагати без зайвих очей.

Тут можна посмажити шашлик, але тільки з дотриманням правил безпеки. Найкраще приїздити зі своїм мангалом.

Купатися не рекомендовано, бо ці озера, утворені в кар‘єрі з якого добували сировину. І вода має великий вміст солей, що може зашкодити вашій шкірі.

2.Озеро на виїзді з міста (вул.Долинська)

Якщо ви любите порибалити, то тут водиться щука, окунь та плотва. Тому місцеві рибалки частенько тут бувають.

Але окрім чудової рибки, тут ще й гарні краєвиди. Смажити м‘ясо, засмагати та веселитися — одне задоволення. Але, звичайно, з дотриманням правил пожежної безпеки.

Конкретної рекомендації чи можна тут плавати, ми вам не дамо. Але заборони на це немає.

А в бонус такому відпочинку ви можете зустріти тут цього файного песика.

3. Пляжі Лімниці у Хотіні.

Для тих, хто давно живе у Калуші ця місцина добре знайома. До неї можна дістатися і пішки, і автобусом і автомобілем. Проте у двох останніх варіантах від об’їзної дороги доведеться кілька хвилин пройти пішки. Дорогою до річки можна заскочити в магазинчик, де продають воду, смаколики й пиво (проте не рекомендуємо зловживати цим напоєм, особливо в жарку погоду. У поєднанні з водними процедурами, це може викликати небажані наслідки).

Обов’язково візьміть з собою щось м’якеньке, адже тут переважають кам’янисті пляжі.

До речі, після відпочинку (завжди!) варто залишати за собою порядок. Для цього місцеві жителі навіть організували смітники за кількасот метрів від річки.

 

 

Анна Сірик

Остап Микитюк

Нагору