Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Кохання переможе війну: у Калуші з’явилось три нові сім’ї військових

Попри війну в нашій неймовірній країні, у нашому рідному Калуші творяться дива! Любов об’єднує людей і дарує посмішки на обличчях. І саме завдяки любові сьогоднішній день для кількох людей став ще більш особливим. Не тільки Днем міста єдиним, як то кажуть.

Ділиться Інформатор з місця події.

Сьогодні репортерам випала нагода побувати на таїнстві створення нової сім’ї військових Романа та Наталії Голоти у Калуському міськрайонному відділі ДРАЦС ГТУЮ. Молоде подружжя вже 5 років захищають нашу країну в складі ЗСУ і всі ці роки почуття між ними росли й міцнішали. Бажання створити сім’ю в них було давно, але війна внесла свої корективи. І сьогодні нарешті цей день настав.

Щиро вітаємо подружжя й бажаємо міцного й вічного кохання!

Але і це ще не все! Під час ще однієї реєстрації шлюбу з військовослужбовцем трапилась несподіванка, побратим молодого, він же й дружба, під час вступного слова ведучої церемонії Ірини Очкур, зробив пропозицію своїй коханій, яка також була дружкою. Тож замість одного подружжя їх стало двоє. Після оголошення пар чоловіком та дружиною, хлопці не тільки поцілували своїх дружин, але й міцними обіймами привітали одне одного.

“Тримати це в секреті від коханої було дуже важко. Але на місяць мене вистачило! А тоді вирішили, що чекати немає сенсу, якщо ми одне одного кохаємо” —  поділився з Інформатором дружба.

 З міркувань безпеки та на прохання молодят ми не називатимемо імен.

Отакі несподіванки відбуваються у нашому місті.
Вони викликають сльози щастя й усмішки.
І з ними з’являється віра й надія на перемогу!

 

Остап Микитюк

Нагору