Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Скажи мені, хто твій друг, і я скажу, хто ти. Історії нашої редакції

Ми продовжуємо знайомитися з вами ближче. Сьогодні ще й чудова нагода — День друзів. Щиро сподіваємось, що ви, наші читачі, також станете для нас чудовими друзями. 

Сьогодні редакція Інформатор Калуш хоче поділитися з вами  думками про дружбу і своїх друзів.

Дружба насправді буває різною: істинно хлопчача, з рибалкою, гаражами й бокалом пива у пабі, або ж більш витончена й тепла — між жінкою та чоловіком, чи істинно жіноча, з нотками змагання,  а буває така як у фільмах чи серіалах — колективна і божевільна. Насправді якщо задуматися, ми більшу частину свого життя оточені дружбою. Безперечно є й інші форми стосунків, але про них не сьогодні.

“Ви бачили серіал “Друзі”? Так от. Я маю таку саму компанію веселих та вражаючих друзів. Для нас нормально дарувати одне одному квіти, зустрічати з потягу, танцювати під дощем, напиватися разом, коли в когось з нас поганий день, займатися арттерапією, влаштовувати гучні вечірки й раптово їхати в Карпати. І кожна наша зустріч ідеально!

У нашої дружби є головний принцип: будь чесним та щирим і я буду любити тебе. Для мене дружба – це теж любов. Я постійно кажу своїм друзям, як я їх люблю. Особливо часто від початку війни. І це взаємно. Зараз вони знаходяться у різних кутках світу через небезпеку в Україні, але щодня я відчуваю їхнє тепло. А вони моє” — з посмішкою ділиться Анна Сірик.

“Дружба з більшістю моїх друзів триває понад 10 років. Колись я думав, що хороших друзів можна назбирати лише зі шкільних років, але я помилився, бо після закінчення школи мені вдалося знайти двох друзів, з якими я досі спілкуюся. Все починалося з того, що ми сміялись на уроках, а зараз ми підкорюємо гірські вершини або розповідаємо свої проблеми й намагаємося їх вирішити. Як на мене, тут головне якість, а не кількість. Дружба перевіряється роками, а в теперішніх умовах вона ще більше потрібна ніж будь-коли раніше” — філософськи підкреслює Олег Вітковський.

“Кажуть, що дружба між жінкою і чоловіком неможлива. Що це міф і все таке. Це неправда! Ми з Дар’єю хоч і познайомились за романтичних обставин, проте знайшли одне в одному дещо більше ніж стосунки — довіру, підтримку і надійність. Ми запросто можемо сказати щиро одне одному “я тебе люблю”, можемо зустрічати захід сонця десь на краю області, подуріти наче малі діти й навіть разом купити авто. В кожного з нас є свої стосунки, але коли хочеться вилити душу — вона поряд, коли хочеться попросити поради — ми дзвонимо одне одному, коли хочеться відчути острівець спокою поміж життєвої бентеги у мене є вона. Сама ж Дар’я описує наші стосунки отак: ділитись всім, сміятись разом, співати пісні з вікна авто, розуміти один одного.
Наша дружба — це теплий літній вечір, який тягнеться до опівночі, з розмовами, піснями, напоями та кальяном. Хочеться, щоб він ніколи не закінчувався”, —  розповідає про свою дружбу з найкращою подругою Остап Микитюк.

 

Підготував Остап Микитюк

Нагору