Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Долинській бібліотеці стартували антистресові тренінги

Бібліотеки в Україні стали не просто публічними просторами. Окрім читання книг та пошуку інформації в сучасних реаліях бібліотеки правлять за майданчики для мистецьких подій, публічних дискусій та цікавих флешмобів. І тепер бібліотеки нашого району не стоять осторонь суспільних проблем і започатковують нові й вагомі ініціативи.

Детальніше розповідає Інформатор.

Нещодавно, 9 червня у Долинській центральній публічній бібліотеці відбувся перший з запланованих тренінгів “STOP Стрес. Стресостійкість і самодопомога в умовах війни”. Мешканці міста мали нагоду пропрацювати зі спеціалістом свої тривоги й навчитися протистояти стресу. Модерувала подію директорка Долинської ЦПБ Надія Кушнірчук, а сам тренінг провела педагогиня, психологиня, мотиваційна консультантка Ірина Комарницька.

Взяти участь у наступних тренінгах може будь-хто із мешканців долинської громади 18+ чи внутрішньо переміщені особи. Участь у тренінгу є безплатною або за донат (усі благодійні внески будуть використані для закупівлі харчових продуктів для військових ЗСУ і добровольців та передані волонтерам). Оприлюднення фотозвіту щодо використаних коштів ви зможете переглянути на сторінці бібліотеки).

Місце зустрічей: Долинська центральна публічна бібліотека (проспект Незалежності, 19а).
Долучитися можна зателефонувавши або написати у Месенджер.

Модератор: Надія Кушнірчук, тел. 0665844209.
Тренер: Ірина Комарницька, тел. 0953609273.

Остап Микитюк

Нагору