Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Волонтерство у Калуші. Де, коли, як?

Хочете допомогти Україні перемогти, але не знаєте, що робити? У місті зараз є варіанти, як втілити ваше бажання в реальність.

Розповідає Інформатор.

Плетіння сіток.

Сьогодні з 10:00 можна долучитися до інших волонтерів у палаці культури “Юність”. Якщо ви не вмієте плести, вас навчать.

Здати віск на окопні свічки

У Калуші вже не перший місяць створюють ці незамінні речі для наших військових. Для їхнього виготовлення постійно потрібен віск, парафін, жерстянки або невикористані свічки. Якщо у вас є такі матеріали, то приносьте їх на вулицю Грушевського 22 (СУМ).

Віддати свою стару пральну дошку

Наші військові не мають пральних машинок, а бути в чистому хочеться кожному. Тому виникає потреба в таких дошках. Якщо в вас є цей раритет, то принесіть його на вулицю Пушкіна 9-а (“Чисті серця”).

Камені, дошки, барабан. Який шлях пройшло людство до прання одним натисканням / НВ

Викладати або проводити майстер-класи

Creative Club запрошує до співпраці викладачів та фахівців, які хочуть провести благодійні заняття для діток внутрішньо-переміщених осіб. Якщо бажаєте долучитись, то телефонуйте по номеру – 0993779962.

Здати кров

Щопонеділка та щосереди ви можете стати донором у відділенні переливання крові в Калуші. Для цього потрібно прийти на 10:00 на вулицю Каракая 25 та зранку поїсти. Детальніше про це волонтерство читайте тут.

Стати меценатом

Благодійний фонд “Крила підтримки” відкрив новий офіс, в якому будуть проводитись тренінги й заняття для дітей та жінок, які стали жертвами війни. Зараз шукають меценатів та фахівців, які долучаться до проєкту. Деталі за посиланням.

Задонатити ЗСУ

Зараз минає 4 місяць війни й пожертв для української армії стає все менше. Проте досі кожен з нас може перевести 10 грн, і це вже буде допомогою.

Анна Сірик

Нагору