Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Допомогла так допомогла”: мешканка Калущини намагалась домовитись за п’яного чоловіка з поліцейськими

Любов безцінна, але інколи можна й продешевити. Наприклад, як мешканка калуського району, яка намагалась “відкупити” у поліцейських свого п’яного чоловіка за порушення ПДР.

Детальніше розповідає Інформатор з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

Під час службового патрулювання у селі Сівка-Войнилівська, що на Калущині, співробітники сектору реагування патрульної поліції зупинили 43-річного водія мопеда за порушення правил дорожнього руху. Як з’ясувалося, під час перевірки документів водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Відповідно на чоловіка було складено адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) КУпАП.

Та вже наступного дня до начальника патрульної поліції Калущини прийшла несподівана гостя — дружина горе-водія. З метою “домовитись” 37-річна жінка у службовому кабінеті запропонувала та надала правоохоронцю 100 доларів США, щоб той не направляв складені на її чоловіка адміністративні матеріали до суду.

Попередження поліцейського про кримінальну відповідальність не зупинили жінку й в результаті її дії були задокументовані слідчо-оперативною групою, а хабар вилучено.
Тепер проти жінки розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Наче й хотіла допомогти, а вийшло, як завжди.

Остап Микитюк

Нагору