Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Нацполіція та Uklon об’єднуються для пошуку зниклих дітей

Несподівану колаборацію анонсували Нацполіція та онлайн-сервіс Uklon — незабаром спільними зусиллями вони планують створити систему сповіщення для пошуку зниклих дітей. Коли йдеться про зникнення дитини, не варто зволікати: чим раніше поліція отримає повідомлення про зникнення, тим швидше можна повернути малечу додому.

Детальніше розповідає Інформатор посилаючись на офіційну сторінку Національної поліції України.

Меморандум про співпрацю підписали заступник Голови Нацполіції – керівник патрульної поліції Олександр Фацевич та операційний директор і співзасновник компанії “Уклон Україна” Сергій Смусь.

Онлайн-сервіс Uklon розпочинає розробку та впровадження серед своїх клієнтів системи сповіщення про розшук дітей. Відтак сповіщення із детальною інформацією про розшук та світлина дитини поширюватиметься серед користувачів сервісу саме в тих зонах пошуку, де востаннє бачили дитину.

“Ми проводимо колосальну роботу для розшуку дитини, підключаємо і громадськість, і соцмережі, мобільних операторів. Але навіть коли одна дитина не знайдена – це дуже страшна біда. І такий інструмент з використанням вашого додатка, впевнений, стане дуже ефективним. Допомога громадськості, допомога бізнесу у розшуку дітей – для нас це дуже важливо”, — наголосив Олександр Фацевич.

“Ми – українська компанія, і вже давно залишаємося поруч з українцями, які б не були часи. І я радий подібному партнерству. Дійсно хочу, щоб таких спільних проєктів ставало в нашій країні більше. Бізнес може стати сильним партнером для держави та приносити суттєву користь у життя та безпеку українців”, — додав Сергій Смусь

Також він зазначив, що у компанії достатньо технічної експертизи та напрацьованих сучасних рішень для інфраструктури міст, які можуть бути корисними й за межами конкретного бізнесу.

 

 

Остап Микитюк

 

Нагору