Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Сонце, танці, фарби холі: у парку відбулося дитяче свято | ФОТО

Сьогоднішня погода не підвела і у парку культури відбулась розважальна програма для дітей “Кольорові мрії”. 

Ділиться Інформатор.

Цього разу до організації окрім працівників парку відпочинку долучилися Народний дім ім. Г. Рожанського (Хотінь) та Народний дім “Просвіта” (Загір’я). Ведучі цієї події постарались створити для дітей максимально веселу та щиру атмосферу. Дівчата провели розважальну програму спільно з організаторами фестивалю “Фарби холі”. А зірковими гостями стали театр танцю “Фламінго”. Вони виконали хореографічну постановку під цьогорічний хіт “Стефанія” Kalush Orchestra. Опісля діти розважались під сучасні українські хіти, розкидаючись синьо-жовтими фарбами холі.

Як повідомили організатори, за час сьогоднішньої події завдяки благодійним внескам вдалося зібрати на потреби ЗСУ 3259 грн.

“Ми щонеділі проводимо такі дитячі ігрові марафони. Головне, щоб не завадила погода. Цього тижня до нас долучилися народні доми житлових масивів Загір’я та Хотінь. Програма виявилась атмосферною і радісною. Ми надіялись на публіку і вона нас не підвела”,  — поділилась враженнями директорка міського парку культури та відпочинку Наталія Паламар.

Остап Микитюк

Нагору