Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Куди піти на фітнес у Калуші?

Літо у розпалі, а ви ще не в формі? Не біда! У місті є купа просторів, де ви зможете покращити своє здоров‘я або просто підкачати сідниці.

Інформатор дізнавався для вас.

Studio “Formus”

Фітнес у цьому спортивному комплексі ділиться на два типи – bungee fitness та mix fitness.

Bungee fitness – це спортивні тренування у повітрі (вас тримає трос). А fitness mix – комбінація різних тренувань для оздоровлення та зміцнення м‘язів.

Ціни у студії невисокі:

  • разове заняття 80 грн;
  • 8 занять – 600 грн;
  • 12 занять – 880 грн;
  • 15 занять – 1050 грн.

“Акваторія”

Спортивний комплекс пропонує для вас 7 різних програм. Тут кожен знайде, щось для себе.

Корфітнес –  програма, створена для пропрацювання та зміцнення м’язів кору (прямий м’яз живота, внутрішні та зовнішні косі м’язи, поперечний м’яз живота, м’язи тазового дна, діафрагма, розгиначі стегна, згиначі стегна). 1 групове заняття коштує 75 грн.

Fitness Mix – це спортивні вправи, серед яких є розминка, аеробне тренування, силовий блок, розтяжка та розслаблення. 1 групове заняття коштує 80 грн.

Energy Fitness – напрямок фітнесу, який включає в себе функціональні тренування, табату, фітнес та степ-фітнес. 1 групове заняття 75 грн.

Age fitnes(45+) – це тренування приносять користь для кровоносної, дихальної та судинної системи літніх людей.  1 групове заняття 75 грн.

Аквафітнес – тренування у воді, які прискорюють метаболізм, спалюють зайвий жир, додають рельєфності тілу, а шкіра набуває тонусу. 1 групове заняття 150 грн.

“Кузня м’язів”

Цей спортзал пропонує персональні та самостійні тренування. Вам доведеться шукати самодисципліну в собі, але це найдешевший варіант у Калуші.

  • Разове заняття – 50 грн;
  • Абонемент на 1 місяць – 400 грн;
  • Абонемент на 3 місяці – 900 грн.

Анна Сірик

Нагору