Інформатор Калуш

ТРЕШ

Жінку, яка хотіла відкупити чоловіка за 100 доларів, судитимуть

Ця історія починалася як невдалий жарт, але переросла у сумну реальність. Про п’яного водія та його невблаганну дружину ми писали у матеріалі “Допомогла так допомогла”: мешканка Калущини намагалась домовитись за п’яного чоловіка з поліцейськими. Тепер історія отримала продовження.

Розповідає Інформатор посилаючись на Івано-Франківську обласну прокуратуру.

Під час службового патрулювання у селі Сівка-Войнилівська, що на Калущині, співробітники сектору реагування патрульної поліції зупинили 43-річного водія мопеда за порушення правил дорожнього руху. Як з’ясувалося, під час перевірки документів водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.  Наступного дня, дружина  порушника з’явилась у відділок поліції, щоб запропонувати неправомірну вигоду працівнику правоохоронного органу.

Вона звернулася до поліцейського з пропозицією надання йому 100 доларів США, щоб її чоловік зміг уникнути притягнення до відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Сьогодні стало відомо, що її справу скеровано до суду. Жінку судитимуть  за ст. 369, ч. 1,  Кримінального Кодексу України. За це їй передбачено покарання у виді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Остап Микитюк

Нагору