Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Вихованці Free Dance Studio здивували калушан своїми танцями

Відбувся звітний концерт студії сучасних танців “FDS”. Чуттєвий контемпорарі та пафосний хіп-хоп розкачали сцену палацу культури “Юність”.

Бачив Інформатор.

Сьогодні, 3 липня, о 15:00 розпочався пластичний концерт вихованців студії “Free Dance Studio”.

На сцені виступали багаторазові переможці різноманітних хореографічних змагань: фіналісти турніру “Art Dance”, призери змагань у Болгарії “Art Summer Fest”, переможці кубку “Прикарпаття”, а також інших Калуських та Івано-Франківських конкурсів.

Концерт розпочався з спільного хореографічного номеру усіх вихованців студії. Діти танцювали у стилі контемпорарі з елементами акробатики. Виглядало вражаюче!

Окрім спільних номерів, старші вихованці студії демонстрували і сольні номери. Калушанки піднімали теми дружби, мотивації, сили характеру та любові.

Одним з найвражаючих виступів був номер “Вартові часу”. Танцівники відтворювали механізм годинника і публіка була від цього взахваті.

Після пластичних номерів настав час перейти до хіп-хопу. Наймолодші танцівники розкачали публіку і довели, що вони тут – найкращі. Весь зал заливався оплесками.

Українські пісні та жива музика також були присутні на концерті. Музикант Богдан Федоришин виконав пісню Kalush “Додому” і “Ой у лузі червона калина”.

Маленькі співачки вражали публіку своїми голосами та запальними піснями про Україну та соняхи.

Усі номери поставила наставниця та головна хореографиня студії “Free Dance Studio” Надія Минай.

На концерт завітало багато містян разом із своїми дітками. Вхід був безкоштовним, проте можна було за бажанням задонатити на ЗСУ у благодійні скриньки при вході.

Анна Сірик

Нагору