Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Жителі Місяця бавили маленьких калушан на виставі

Як давно ви сміялись? Коли востаннє були захопленні виставою на всі 100 відсотків і не хотіли, щоб вона закінчувалась? Сьогодні в місті відбулось саме таке дійство. Актори театру “Sillentium” зробили недільний вихідний справжнім святом для кожного, хто завітав на їхню виставу.

Бачив і відпочивав разом із вами Інформатор.

“Добромісяці” — це добра вистава, яка створена для спілкування з глядачами. Кожен, хто сьогодні побував у Народному домі “Просвіта”, впевнився, що справжньому мистецтву не потрібні навіть слова. Достатньо рухів та жестів, щоб “поговорити”.

За сюжетом жителі місяця, чи то зірки, спускаються на Землю, щоб познайомитися з людьми. Вони – грайливі, позитивні і трошки дивні.

Добромісяці грали з дітьми у м‘яча, влаштовували кумедні акторські сценки та долучали до вистави дорослих.

Сміялися всі — і діти, і їхні батьки, і самі актори. На виставі панувала атмосфера добра і не хотілось, щоб актори закінчували свою гру.

Вистава була створена у квітні для підтримки тимчасово переміщених родин, які знайшли прихисток у Калуші. Режисер дійства Дмитро Карачун розповів Інформатору, що головним завданням театру було заспокоїти та подарувати дітям тисячі обіймів.

Подивитись виставу можна на нашому фейсбуці. Приємного перегляду!

Нагадуємо, що театр “Silentium” постійно дарує місту прекрасні вистави. Однією з таких була постановка “Шевченко. Л. Або Н.”.

 

Нагору