Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

18 липня “Крила підтримки” запрошують на зустріч “Соціально-емоційна підтримка молоді України”

У всіх є проблеми. Абсолютно у всіх. І часто дорослі забувають або не в змозі допомогти своїм дітям. Особливо тим, які зі сторони здаються вже майже дорослими. В Калуші тепер можна поговорити про свої страхи, проблеми та неспокої й ніхто за це не осудить.

Анонсує Інформатор.

Завтра, 18 липня  з 17.00 до 19.00 год у центрі  Благодійної організації “Благодійний Фонд “Крила підтримки” за адресою Винниченка, 3 відбуватиметься зустріч для молоді під назвою “Соціально-емоційна підтримка молоді України”. Планується, що такі фасилітовані кола проходитимуть щотижня.

Запрошуються молоді люди віком 16-18 років, які прибули до нашої громади з різних регіонів України, тікаючи від війни. Метою таких зустрічей є покращити соціоемоційний стан молоді, яка постраждала/страждає від війни в Україні.

“До війни я думала про кризові центри, роботу з жінками. Я мріяла про тренінговий центр, бо в Калуші немає де проводити навчальні тренінги. Тепер я дивлюся з точки зору тих проблем які повилазили. По-перше, в мене була мета охопити всі вікові категорії від 1 до 18. По друге, молодь по особливому переживає кризу й війну, одні замикаються, сидять вдома, в соціальних мережах, мало з ким спілкуються, але на одинці переживають тривоги, страхи. А інші гіперактивні, хочуть бути потрібними, волонтерять, вигорають чи розчаровуються і їм теж потрібна підтримка однодумців. Це про хороші процеси, бо про психотропні речовини чи негативні процеси не хочу думати й коментувати, а вони є і думаю ще більш гостріші, ніж до війни. Обрала я для групи з молоддю досвідчену психологиню, яка багато років працює в ГО “Молодь у дії”, координує роботу учнівського парламенту Іванна Гриців, вона має особливий підхід до молоді й багаторічний досвід. Ми пробуємо, ідемо за викликами, а там видно буде”, — ділиться з Інформатором  Аліна Бігун, керівниця “Крил підтримки”

Запис й додаткова інформація в приват і за телефоном:
(099) 377 03 70 —  Іванна Гриців, фасилітатор групи.

Остап Микитюк

Нагору