Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші починаються літні ІТ-табори для дітей

Літо — час для корисного відпочинку. Не тільки, щоб похлюпатися у воді, а ще й для цікавого навчання. Так, наприклад, у липні та серпні у дітей в Калуші буде нагода відвідати ІТ-табір від Redmonkey IT academy.

Детальніше розповідає Інформатор.

Подати заявки на участь можна прямісінько у них в інстаграмі. Є варіанти на літній ІТ-табір у Калуші, а також у Карпатах, у селі Мигове Літній англійський табір (наступна зміна з 30 липня, встигніть забронювати місце)

Вже 3 роки навчає студентів від 7 до 60 років ІТ технологіям. Наразі налічується понад 500 студентів у філіалах Академії у Чернівцях та Калуші.

“Літній комп’ютерний табір для дітей в Калуші ми проводимо вже другий рік.
Табір функціонує на локації Академії за адресою пл.Героїв, 30, та вже прийняв понад 50 студентів міста Калуша та гостей.
Що стосується програми, то діти щодня мають 3 навчальні пари та годину англійської мови. Студенти знайомляться з усіма сферами в ІТ: дизайн, робота з графічними планшетами, програмування та розробка ігор”, — розповіли нам у Redmonkey IT academy.

До кінця літа залишилось лише дві зміни:

  • з 18 липня;
  • з 1 серпня.

Табір триває 10 днів, з понеділка по п‘ятницю з 10:00 по 16:00.

“ІТ сфера є надважливою та, як ніколи, популярною зараз. І не зважаючи на те, ким в майбутньому стане дитина: айтівцем чи стоматологом, — ІТ навички знадобляться всюди. Власний сайт чи, елементарно, дизайн візитівки у нас роблять навіть студенти 8-ми років”, — наголосила Дирів Віталія, директор ІТ Академії.

Остап Микитюк

Нагору