Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Такого ще не було: миттєва доставка від Укрпошти

Поки Ілон Маск думає як підкорити Марс, наш  національний оператор поштового зв’язку вводить найшвидшу на планеті доставку посилок.

Ділиться Інформатор посилаючись на Укрпошту.

Сьогодні в дію вступає нова послуга —  “Точка видачі”

Тепер отримати посилку можна у тому самому відділенні, де її залишив відправник. У порівнянні з відправлення до іншого відділення це коштуватиме значно дешевше.

Наприклад, вартість доставки посилки вагою до 2 кг за тарифом “Експрес” у межах області коштуватиме 38 грн, а доставка аналогічного відправлення за тарифом “Точка видачі” – всього лиш 15 грн.

Завдяки “Точка видачі” співробітники пошти приймуть посилку у відділенні та вручать одержувачу у цьому ж відділенні без зайвої відправки на сортувальний центр.

“Таким чином суттєво скорочується час з моменту оформлення посилки до моменту відправки одержувачу смс-повідомлення про надходження посилки, а також суттєво знижується ціна”, — прокоментували у пресслужбі компанії.

В Укрпошті вважають, що послуга підійде для тих, кому зручно передати свої відправлення у найближчому відділенні, де одержувачі одразу та протягом 14 днів зберігання зможуть їх забрати. Насамперед такий формат вигідний підприємцям, які працюють у сфері e-commerce та здійснюють надсилання замовлень клієнтам у межах свого міста.

У Калуші ця послуга також доступна за адресами:

  • вул. Богдана Хмельницького, 23, індекс 77311;
  • вул. Героїв Крут, 3А, індекс 77310;
  • просп. Лесі Українки, 19, індекс 77304;
  • вул. Шептицького, 4, індекс 77301;
  • вул. Івано-Франківська, 178, індекс 77312.

Остап Микитюк

Нагору