Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Цифрове мистецтво у Калуші: триває набір

Мистецька студія “Ремесло” розпочала набір на групові заняття з діджитал-арту для дітей, підлітків і не тільки.

Ділиться Інформатор.

На заняттях з ілюстрації всі охочі зможуть почати опановувати цифрове мистецтво, вивчати його можливості, особливості техніки, інструменти і засоби. Організатори проєкту вважають, що заняття з ілюстрації дуже розвивають креативність і дають вільний політ фантазії, а також дозволяють ділитися своїм світом і самовиражатись.

Відомо, що діджитал-арт набирає все більшої популярності, оскільки є універсальним та динамічним способом передати образи у своїй голові на видиму площину. Такий підхід особливо сподобається тим, хто постійно губить олівця та терпіти не може щодня таскати за собою полотно з мольбертом. На цих заняттях для художників із широким кругозором відкриється глибина мистецьких можливостей.

Викладачкою для творчих ентузіастів стане талановита ілюстраторка Анастасія Колісняк.

“Хороша ілюстрація — це не просто красива картинка або набір якісно промальованих елементів. Основна задача ілюстратора — знайти найефективніший та зрозумілий спосіб донести до глядача ту думку, яку він намагався втілити”, — розповіла художниця.

Вік учасників — від 6 більше. З приладдя на заняттях потрібні будуть: олівець, скетчбук, планшет, стилус і креативність.

Запис за номером телефону: 38 (063) 326 55 50.

Остап Лагойда

Нагору