Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Князь Темряви підтримує Україну

Британський хеві-метал музикант Оззі Осборн цьогоріч випускає новий студійний альбом. Також для покупки доступне обмеженого видання — вінілові платівки у кольорах українського прапора.

Розповідає Інформатор.

3 серпня на офіційній сторінці співака у Spotify з’явився анонс ексклюзивного видання крайнього повноформатного релізу — “Patient Number 9”. Частка вилучених коштів з продажу копій піде на допомогу з транспортування українських сиріт з обмеженими можливостями, які мають прийомні сім’ї у США.

“У лютому мій син Джек працював з волонтерами третьої хвилі над евакуацією дітей-сиріт з особливими потребами з України. Зараз Україна відчайдушно потребує допомоги, особливо після того, як почалася війна, тому працювати над такою важливою справою є правильним рішенням” — поділився Оззі.

Реліз заплановано на 9 вересня 2022 року, разом з іншими версіями альбому, в тому числі — на музичних стрімінгових сервісах. Нова студійна робота пропонуватиме слухачу 13 композицій у жанрах “хеві-метал” і “хард-рок”. До їхнього створення долучились культові музиканти. Зокрема, Ерік Клептон, один з найвідоміших гітаристів у світі, Зак Вайлд, з яким Оззі працював над кількома своїми важливими творами, колишній “колега по цеху” Осборна — Тоні Айомі та інші.

Очікуємо Оззі Осборна, Князя Темряви в Україні зі своїми шаленими концертами.

Остап Лагойда

Нагору