Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Нова функція у єДопомога: заправ мене якщо можеш

Гарна новина — єДопомога розширює ряд послуг, які можна отримати у додатку. Цього разу партнером стала мережа автозаправних станцій WOG. Тепер кожен може стати спонсором, щоб допомогти тому, хто з певних причин не має чим заправити авто. 

Ділиться Інформатор.

Спонсор зможе обрати заявку на будь-яку комфортну для нього суму, щоб сплатити, а тому, хто потребує після цього буде надіслано спеціальний цифровий код, за яким він зможе оплатити пальне на АЗС WOG, який є новим партнером “єДопомоги”.

“Сподіваємося на те, що тепер благодійники з усього світу будуть підтримувати онлайн українські родини не тільки продуктами та ліками, а і паливом” – розповів про нові можливості платформи Костянтин Кошеленко, заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.

Міністерство соціальної політики України  розповіло як допомогти та отримати допомогу.

Як стати Благодійником?

  • Перейдіть за посиланням на платформу.
  • Оберіть заявку, яку хочете закрити, та зручний номінал для оплати: 200, 500 чи 1000 гривень.
  • Оплатіть обрану вами суму. Після оплати Заявник отримає смс-повідомлення та зможе скористатися Передплатою на пальне протягом 30 календарних днів.

Після використання Заявником допомоги, Благодійники, що пройшли реєстрацію на платформі, отримуватимуть підтвердження про покупку, в якому буде зазначено вид, вартість та кількість літрів придбаного пального.

Як отримати допомогу?

  • Зареєструйтесь на платформі.
  • Залиште заявку на допомогу
  • Коли Благодійник обере заявку та здійснить оплату, ви отримаєте код в електронному кабінеті на платформі та/або смс-повідомлення на номер мобільного телефону. Аби скористатися допомогою, під час покупки пального на касі потрібно надати цифри коду з СМС або ж показати Передплату єДопомога зі штрих-кодом для сканування.

До теми: Де заправитись у Калуші сьогодні?

Нагору