Коломия До сайту

Нова функція у єДопомога: заправ мене якщо можеш

Гарна новина — єДопомога розширює ряд послуг, які можна отримати у додатку. Цього разу партнером стала мережа автозаправних станцій WOG. Тепер кожен може стати спонсором, щоб допомогти тому, хто з певних причин не має чим заправити авто. 

Ділиться Інформатор.

Спонсор зможе обрати заявку на будь-яку комфортну для нього суму, щоб сплатити, а тому, хто потребує після цього буде надіслано спеціальний цифровий код, за яким він зможе оплатити пальне на АЗС WOG, який є новим партнером “єДопомоги”.

“Сподіваємося на те, що тепер благодійники з усього світу будуть підтримувати онлайн українські родини не тільки продуктами та ліками, а і паливом” – розповів про нові можливості платформи Костянтин Кошеленко, заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.

Міністерство соціальної політики України  розповіло як допомогти та отримати допомогу.

Як стати Благодійником?

Після використання Заявником допомоги, Благодійники, що пройшли реєстрацію на платформі, отримуватимуть підтвердження про покупку, в якому буде зазначено вид, вартість та кількість літрів придбаного пального.

Як отримати допомогу?

До теми: Де заправитись у Калуші сьогодні?