Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Олександр Усик закінчив підготовку до бою з Ентоні Джошуа і до чого тут Тайсон Ф’юрі?

Джошуа спробує взяти реванш щоб повернути собі пояси WBA, WBO та IBF, а також отримати титул The Ring, який звільнив Тайсон Ф’юрі.

Розповідає Інформатор.

Чемпіон WBA, WBO і IBF в суперважкій вазі Олександр Усик повідомив у своєму Instagram-аккаунті, що він разом з своєю командою закінчив підготовку до до майбутнього поєдинку проти британця Ентоні Джошуа.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Usyk. Cat. Aleksandr (@usykaa)

“Основний етап підготовки завершено…До зустрічі в Джидді 20 серпня!”,- написав боксер.

 

Що отримає переможець?

Окрім усіх поясів, якими зараз володіє Усик: WBA, WBO та IBF додається ще титул чемпіона в надважкій вазі за версією журналу The Ring, який раніше належав Тайсону Ф’юрі, але “Циганський король” звільнив його. Справа у тому, що Ф’юрі мав два титули: пояс Всесвітньої боксерської ради (WBC) у надважкій вазі та пояс The Ring, котрий отримає переможець бою Усик vs Ентоні.

Хто фаворит?

Напередодні першого поєдинку усі надавали перевагу британцю, але Усик перевернув усе з ніг на голову і вважається фаворитом майбутнього поєдинку. 

До речі, організатори бою, який пройде у Саудівській Аравії назвали цей захід: “Лють на Червоному морі”. За попередньою інформацією протистояння у Середньому Сході дозволить заробити вчетверо більше грошей, ніж будь-де. Прибуток спортсмени розділять навпіл.

Де дивитися трансляцію бою?

Наш земляк зробив подарунок для усіх українців і за власний кошт викупив права на трансляцію бою. Показ буде доступним у розділі “Спорт” на MEGOGO, на інтерактивному каналі “MEGOGO Гонг”, а також на регіональних каналах “Суспільного” та на ютуб-каналі Усика – Usyk17. Під час прямого ефіру кожен охочий матиме можливість за допомогою QR-коду зробити внесок у перемогу. Також усі гроші від спонсорів, які допомагатимуть із цією трансляцією, переходитимуть до фонду Олександра Усика та будуть використані також для допомоги Україні. 

Пропонуємо переглянути вам промо майбутнього бою:

Нагору