Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

10 або більше причин відвідати психолога

Калуський екопроєкт “Sklyanka.lab” запустив серію відеоінтерв’ю, де місцеві психологи розкажуть про свою діяльність та особливості професії.

Ділиться враженнями Інформатор.

Новий відеопроєкт називається “Психотерапія” та направлений на те, щоб ознайомити калушан з діяльністю “Спільноти психологів Калуша”, яка базується на “Хабі 93” та спростувати міфи про відвідування психолога. Ініціативу створено за фінансової підтримки “Міжнародного Фонду Відродження” та “Європейської делегації в Україні”.

Перший випуск з’явився у мережі вчора. Інтерв’юєром виступив калуський культурний діяч Євген Василів, а гостею дебютного випуску стала магістерка психологія Надія Поліщук. Співрозмовники плідно обговорили проблеми сприйняття професійної психологічної допомоги українцями та її еволюцію, торкнулись найпоширеніших помилок у розумінні термінів і явищ та дали основу для пробудження у глядачів зацікавлення власною психікою.

“Якщо тобі щось заважає жити життя максимально повно і ним насолоджуватись, то тоді варто звернутись до психолога. Це можуть бути особистісні проблеми: тривожність, бажання все контролювати, проблема з пошуком дівчини — це все можуть бути дзвіночки, що все ж варто звернутись до спеціаліста”, — поділилась психологиня.

Про усі причини, з яких справді варто відвідати психолога, ви можете дізнатись із самого інтерв’ю:

Нагору