Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Долині був аншлаг або презентація книг Ксенії Фукс

Це вже другий показ нової книги авторки “12 годин чоловіка” на Калущині. Проте, якщо в Калуші на презентацію завітало небагато людей, то в Долині не було, де присісти.

Розповідає Інформатор.

“12 годин чоловіка” – це друга книга двулогії Ксенії Фукс. Вона про сучасних чоловіків, які зіштовхуються з різноманітними труднощами і намагаються вирішити їх.

Модерував презентацію журналіст Інформатора і за сумісництвом літературний агент авторки Остап Микитюк. Він же поділився з нами враженнями про захід:

“Презентація неочікувано переплюнула всі наші з Ксенією очікування. Прийшло більше пів сотні людей. Мені, як модератору, було набагато простіше модерувати (вже далеко не перший раз) презентацію Ксенії, бо людям було що запитати в неї. Гостинність працівників бібліотеки та її директорки Надії Кушнірчук дуже вразила нас. Ця презентація вийшла дуже затишною і емоційно позитивною, незважаючи на те, що говорили ми про книжк, у яких багато табуйованих українським суспільством тем”.

Дійсно на захід завітало дуже багато долинян, які з захватом слухати письменницю і опісля купили всі її книжки.

На презентацію завітали і неочікуванні гості:

  • співзасновник об’єднання українських організацій у Латвії,
  • керівник культурного фонду “Джерело” (Латвія) Богдан Тимків,
  • його заступник Гіртс Хотинець,
  • заступник директора БФ “Характерник” (м.Запоріжжя) Олександр Жаров.

Ксенії Фукс особисто подякувала за візит в.о.начальника відділу культури Долинської міської ради Іванна Мельникович та письменниця Галина Лицур-Щадей.

Присутня на зустрічі ведуча програми “Цікаві люди” на радіо “Хвиля гір” Ірина Герц запросила Ксенію Фукс та Остапа Микитюка стати гостями її програми і вони погодились.

Нагадуємо, що 13 серпня Ксенія презентувала свою нову книгу в Калуші.

Анна Сірик

Нагору