Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Українська “DOTA 2” — безальтернативна перемога

Українська команда “Natus Vincere” перемогла у першому кваліфікаційному матчі до міжнародного турніру.

Розповідає Інформатор.

Вчора розпочався перший етап міжнародного кіберспортивного змагання з “Доти 2” The International 2022. У перший день між собою зіграли дві українські команди “Hellraisers” (HR) та “Natus Vincere” (Navi). Врешті решт, перемогу здобули останні з рахунком 2:1.

Перший раунд проходив вкрай динамічно. HR повели рахунок і дуже швидко почали домінувати по всій ігровій карті. Вони показали дуже злагоджену гру в команді та виграли менш ніж за 30 хвилин, не давши противникам й шансу.

У другому раунді Navi зібрались з духом та почали грати активніше. Проте HR не поступались, а впевнено знаходили слабкі місця у лавах суперників. Вже на 15-й хвилині вони мали очевидну перевагу. З 25-ї хвилини HR втратили ініціативу та раз за разом зазнавали втрат. Navi місцями грали необережно, однак міцна комбінація героїв та декілька помилок суперників дали їм перемогу на 33-й хвилині.

Третій раунд HR почали агресивно, але декілька разів не розрахували свої сили. Navi, вчившись на своїх помилках, діяли дуже обережно, підтримуючи командний зв’язок. Після 20-ї хвилини пробивна тактика HR дала свої плоди, вони отримали декілька перемог у сутичках та продовжили домінувати. Здавалось, що гра йде ледь не в одні ворота, і результат стане очевидним. Втім, за крок до поразки, Navi вдалось перевернути гру на свою користь та швидкими темпами форсувати свої сили. В результаті HR зробили помилку, яка коштувала їм перемоги на 67-й хвилині гри.

Матч вийшов динамічним та захоплюючим, вартим міжнародного чемпіонату. Очікуємо наступних матчів українських команд. “Hellraisers” зіграють вже сьогодні о 15:00 проти російської команди “Cybercats”, що дотепно, враховуючи склад самих HR. Сьогоднішні переможці вийдуть на “ринг” завтра о 12:00 проти “BetBoom Team”, яка теж є російською. Подивитись матчі можна буде на офіційному сайті команди “Natus Vincere”.

Остап Лагойда

Нагору