Інформатор Калуш

ТРЕШ

На Калущині затримали злодія: вкрав понад 150 тисяч гривень

Історія варта екранізації: На Франківщині злодій проник до одного з готельних номерів та викрав звідти понад 150 гривень у різній валюті.  Оперативники протягом декількох годин розшукували крадія й усе ж таки затримали його у Калуському районі. За скоєне правопорушнику загрожує максимальне покарання —  до восьми років ув’язнення.

Розповідає Інформатор посилаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

Вчора, 9 вересня, до Івано-Франківського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканця Волинської області. Чоловік розповів, що з його номера у готелі викрадено 57 тисяч гривень, 1400 доларів США та 1250 Євро.

Після огляду місця злочину, слідчо-оперативна група поліції визначила, що посеред ночі зловмисник, через незачинені двері зайшов до кімнати та викрав гроші потерпілого.

Оперативники сектору кримінальної поліції провели ряд заходів та швидко встановили, що до злочину причетний 37-річний житель Донецької області, котрий тимчасово проживає на території Західної України. Фігуранта вдалося затримати за лічені години у місті Долина. При огляді поліцейські вилучили у нього крадені гроші.

Зловмисника слідчі затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, та помістили до ізолятора тимчасового утримання. Також вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану) Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції даної статті йому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Триває досудове розслідування.

Остап Микитюк

Нагору