Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Топ-5 дощовиків від українських брендів

За вікном дощ і найкращим вверхнім одягом на наступні 2 місяці стане дощовик. Ми звикли, що цей вид одягу завжди виглядає, як рибацька накидка, проте українські виробники пропонують нам абсолютно інакше – стильне, гарне і якісне. Що оберете ви?

Інформатор підібрав 5 цікавих варіантів.

Бренд Ohueno пропонує двосторонній дощовик у колір прапору України. Це справді для стильних патріотів нашої країни. Така покупка вам обійдеться у 2 180 гривень. У цій одежині ви не залишитесь без уваги оточуючих.

Rain of shine пропонує безліч різноманітних дизайнів. Вони вражають гарною якістю і обіцяють що в цьому дощовику ви 100% залишитись сухими. Кожен плащ – це повністю ручна робота, тому можна обрати і колір дощовика, і варіант підкладки і колір фурнітури. Це своєрідний конструктор за 2 390 грн (дорослий) і 1890 грн (дитячий).

Для гламурних дівчат пропонуємо одяг від бренду iCoat. Прохожий дощовий з рожевими вставками підійде під будь-який ваш образ і ви в ньому точно будете в центрі уваги. Ціна трохи кусається, але хіба за красу шкода заплатити 3 330 грн? Вирішувати вам.

Більш бюджетними будуть варіанти дощовиків від Drydrop. Обидва дизайни коштують по 800 гривень і більше підійдуть під спортивний образ. Написи “warning” і “don’t touch” не сильно оригінальні, але саме ці дощовики виглядають з ними цікаво.

Якщо ви не хочете витрачати багато коштів на придбання дощовика, то вам підійде цей максимально дешевий від Sinsay. Хоч він і простенький, проте буде виглядати стильно за рахунок принту. А для фанів Гаррі Поттера взагалі стане найкращим варіантом. Ціна — 279 гривень.

Анна Сірик

Нагору