Інформатор Калуш

ТРЕШ

Калуський суд “посадив” чоловіка, який крав протягом 3-х років

Справа розглядалися три роки і нарешті дійшла кінця. Чоловіка позбавили волі більше ніж на 3 роки. За що?

Розповідає Інформатор з посиланням на Калуський міськрайонний суд.

39-річний калушанин крав протягом 3-х років.

У березні 2019 року знайома дала йому банківську карту і сказала пароль, що чоловік купив їй цигарки, а він викрав з її рахунку 7 тисяч гривень.

Пізніше цей злодій потрапив на територію господарства разом із своєю співмешканкою та її дітьми під приводом “попити води” і там викрав бензопилу за 1699 гривень.

У квітні 2019 року обвинувачений розбив вікно у будинку і викрав звідти столові виделки, чашки та чарки. Цим завдав матеріальної шкоди на суму 844,16 гривень.

У травні цього ж року чоловік зламав навісний замок не дверях і заліз у чуже підсобне приміщення. Звідти викрав роторний насос, шатуни мотора, гідрокомепенсатор двигуна та інше майно на суму 9 173 гривні.

У грудні 2020 року обвинувачений продовжив свою злочинну діяльність. На кухні гуртожитку, де проживав, почав суперечку з людиною і вирвав з його рук телефон, який згодом продав за 1770 грн.

У суді чоловік визнав свою вину. Йому винесли вирок – позбавлення волі терміном на 3 роки 3 місяці.

Одночасно вирішив стягнути на користь Івано-Франківського НДЕКЦ – 10 859,45 грн. витрат за проведення експертиз, а на користь потерпілої – 6000 грн матеріальної шкоди і 10 000 грн моральної шкоди.

Нагору