Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Войнилові покажуть бурундуків

Цих вихідних дітки зможуть переглянути мультфільм у кінотеатрі Войнилова.

Анонсує Інформатор.

18 вересня о 15:00 розпочнеться кіносеанс для дітей у Voinyliv Citi Kino. Цього разу можна буде переглянути мультфільм “Елвін та бурундуки. Бурундомандри”. Ціна – 30 гривень.

Наші маленькі герої зіткнутися з новими проблемами, які поставлять їх в глухий кут. Гризуни помітили зміни в спілкуванні зі своїм другом Дейвом, вони підозрюють, що він таїть в собі якусь важливу таємницю від них. Після тривалих міркувань друзі розуміють, що Дейв насправді закоханий, і справа вже наближатися до весілля, яке має відбутися через кілька днів в Нью-Йорку.

Вони думають, що через це він захоче забути їх і кинути. Це ставить під загрозу не тільки міцну дружбу наших героїв, а й, звичайно ж, музичну групу, створену спільними зусиллями. Адже як тільки відбудеться це весілля, то місце в групі займе початківець музикант і зведений брат Дейва, який представляє собою мучителя і диктатора. Страхітливі наслідки, наштовхують гризунів на удаване нездійсненне завдання. Вони хочуть знайти у величезному мегаполісі Дейва і спробувати повернути все на свої місця.

Нагору