Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Де купити обігрівачі у Калуші? | Готуємось до зими вже зараз

Питання чим і як обігрівати своє житло цьогоріч набирає все більше актуальності. Хтось приглядає собі теплогенеруючі девайси онлайн, хтось шукає, де купити дрова, а хтось хоче прийти у магазин, побачити, помацати й купити батарею, або якусь  альтернативу їй. 

Інформатор пройшовся містом і дізнався які обігрівачі та за скільки грошей можна придбати до нового холодного сезону вже сьогодні.

Звісно ж ми почали з “Епіцентру”. Тут вибір доволі широкий: тепловентилятори, масляні обігрівачі, інфрачервоні обігрівачі, теплові панелі та електричні конвектори різної цінової політики, також тут можна придбати навіть електрокамін за 7 500 грн.

Ціни на тепловентилятори коливаються від 450 грн до 8 037 грн. Масляні обігрівачі в діапазоні від 4399 грн до 6599 грн. В той же час, теплові панелі, можна купити від 1399 грн (одна акційна пропозиція) до 11 050 грн. А ціни на електричні конвектори коливаються від 1979 грн до 18 755 грн. Як то кажуть — на будь-який гаманець.

Наступною зупинкою в пошуках обігрівачів став магазин “Comfy”. Та, на жаль, вибір тут виявився зовсім куций. Серед наявних варіантів ми знайшли тільки електроконвектор за 3 999 грн. І кілька інверторних кондиціонерів в діапазоні від 10 999 грн до 21 999 грн.

Остання зупинка — магазин побутової техніки “F5” на проспекті Лесі Українки, 88. Тут можна знайти тепловентилятори, інфрачервоні обігрівачі, теплові панелі на різний гаманець. Наприклад, інфрачервоний обігрівач можна придбати за 1255 грн, тепловентилятор за 799 грн, конвектор за 2299 грн, а керамічну теплову панель за 4699 грн.

Інформатор також поцікавився як змінилася цінова політика по обігрівачах порівняно з минулим сезоном і що тепер купують найбільше.

“Ціни зросли приблизно на 30-40%. Попит, що цікаво, також — за моїми підрахунками на 100% щонайменше. Зараз всі переживають, що буде з газом. Ну і в нашому місті з‘явилася проблема — ліквідація котелень. Кожен шукає альтернативу і старається вкластися в 3,5 кВт (таку потужність виділили на квартири). Оптимальним в цьому випадку варіантом є керамічні обігрівачі. Вони, до речі, у нас і найпопулярніші й найдефіцитніші”, — поділився співвласник магазину Олексій.

А як ви плануєте гріти житло цієї зими? Пишіть у коментарях в наших соцмережах.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Остап Микитюк

Нагору