Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У гостях в Калуші: історія сім’ї Тетяни Фурман

Родина жительки Миколаївщини переїхала до Калуша ще в червні, але зараз вона разом з молодшим сином шукають житло в місті.

Інформатор ділиться однією історією війни.

Тетяна родом з Миколаївської області, містечко Новий Буг. Спочатку там усе було спокійно. Жодної окупації не було, але в Миколаєві розпочалися вибухи і ставало тривожно. 

“В місті жив мій старший син, невісточка і маленький онук. Потім вони приїхали до нас, а син повернувся в Миколаївську територіальну оборону”,- каже жінка. 

Минуло трохи часу, але легше не ставало і старший син з дружиною і дитиною, в пошуках житла, поїхали на захід України, а Тетяна з молодшим сином залишилися вдома. 

“Менший мій син навчався у 6 клас місцевої гімназії, ми хотіли закінчити, але потім почалися прильоти ракет. Вони падали недалеко від нас. Син не показував, що йому страшно, коли біля нас прилетіло, то він собою мене накрив”, – поділилась мама.

 У будинку не було підвалу тому вони сиділи в коридорі і довго витримувати таке дитяча психіка не змогла і хлопець почав кричати вночі. Після завершення навчального року Тетяна разом з молодшим сином теж приїхала до Калуша.

“Дуже подобаються калушани, всі дуже приємні і завжди допомагають. Віталіна Липовська дуже нам допомагає усім чим може. Я шукала де б мій син міг продовжувати вокалом займатися, а вона в той час була у відпустці. Віталіна побачила нас і послухала, як він співає. Вона прослухала і сказала : боже золота дитина. Нехай ходить, я буду з ним займатися. Так вона і під час відпустки з ним і займалася”, – додала Тетяна.

Нещодавно власниця квартири, яку винаймала сім’я розповіла, що продала житло і людям треба шукати новий прихисток. Тому тепер Тетяні і її сину потрібно шукати новий дах над головою, щоб продовжити своє спокійне і мирне життя у нашому місті. Якщо ви володієте інформацією щодо оренди житла або самі можете допомогти, тим хто цього потребує, то зателефонуйте Тетяні за номером 063-85-12-487.

До речі, саме її кішечка Стефанія отримала звання “Найкращого калуського котика” і переможну пачку корму.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

 

Нагору