Інформатор Калуш

ТРЕШ

Рішення досудового засідання у справі Віталія Хемича

Калуський міськрайонний суд прийняв рішення після вивчення додаткових матеріалів справи.

Інформатор відвідав досудове засідання.

Сьогодні, 23 вересня, в приміщені Калуського міського районного суду відбулося продовження засідання у справі псевдоволонтера Віталія Хемича. Нагадаємо, що учора слідчий суддя зобов’язав представницю прокуратури подати інформацію про відшкодовані збитки.

З чого і почалося засідання: обидві сторони додали до матеріалів суду документи, які свідчать про те, що підсудний почав повертати кошти жертвам шахрайства. Суддя Любомир Юрчак ознайомився з матеріалами справи і видалився до нарадчої кімнати для винесення рішення. Загалом перерва тривала більше години, за цей час до зали суду долучилися слухачі, які не встигли до початку засідання.

Опісля перерви суддя повернувся і оголосив, що обвинуваченого будуть тримати під вартою протягом 60 днів (до 21 листопада). Розмір застави, які можуть внести за нього, — 198 тисяч 480 гривень. Після внесення застави чоловік не зможе покидати межі міста, в якому проживає, без спеціального дозволу (ознайомитися з текстом усього рішення можна у відео). Покинув залу суду підсудний у кайданках та у супроводі конвою (як це було – дивіться на відео). Розслідування справи триває.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору