Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Вирішальний матч для збірної України

Переможець матиме шанс отримати путівку до Ліги А.

Розповідає Інформатор.

Завтра, 27 вересня, у домашньому поєдинку збірна України з футболу вийде на поле проти шотландців в рамках 6 туру групової стадії Ліги націй B.

Перед останнім туром турнірна таблиця групи виглядає наступним чином:

Таким чином підопічні Олександра Петракова відстають на 2 пункти. Цей матч дає можливість зрівняти ситуацію і поборотися за вихід до Ліги А.

Якщо дві або більше команд в одній групі мають рівну кількість очок після останнього туру, то для визначення місць застосовуються наступні критерії в даному порядку:

  1. Більша кількість очок, здобутих у матчах проти команд, про які йдеться.
  2. Краща різниця м’ячів у матчах між командами, про які йдеться.
  3. Більша кількість голів у матчах між командами, про які йдеться.
  4. Якщо за критеріями 1—3 команди усе ще мають однаковий рейтинг, то пункти 1—3 застосовуються виключно до команд, які залишилися.
  5. Краща різниця м’ячів у всіх матчах групи.
  6. Більша кількість голів у всіх матчах групи.
  7. Більша кількість виїзних голів у всіх матчах групи.
  8. Більша кількість перемог у всіх матчах групи.
  9. Більша кількість виїзних перемог у всіх матчах групи.
  10. Нижча сума дисциплінарних балів на основі жовтих та червоних карток, отриманих гравцями та представниками команд у всіх матчах групи (червона картка — 3 бали, жовта картка — 1 бал, вилучення за дві жовті картки в одному матчі — 3 бали).
  11. Позиція у стартовому списку Ліги націй УЄФА-2022/2023.

Україна.

Українці розгромили в 5 турі збірну Вірменії на їх полі та мають підійти до вирішальної гри в хорошому настрої. У грі з Вірменією повернулися до складу ключові захисники синьо-жовтих Віталій Миколенко та Ілля Забарний, які через пошкодження не змогли зіграти у виїзній грі проти Шотландії. Також у грі з вірменами головний тренер українців дав змогу відпочити лідерам команди.

Через перебір жовтих карток не допоможе команді Сергій Сидорчук.

Шотландія.

Кельти після перемоги над збірною України у перенесеному матчі 2 туру здобули вольову перемогу над Ірландією (2:1). Для підвищення в класі підопічним Кларка достатньо не програти.

Перед грою з Україною у шотландців чималі проблеми зі складом. У грі з Ірландією отримали пошкодження основні захисники Тірні та Гікі. Через перебір “гірчичників” не зіграє центральний півзахисник Мактоміней. Капітан і лідер команди Ендрю Робертсон через травму до збірної взагалі не приїхав.

Матч розпочнеться завтра о 21:45 на стадіоні “Краків” у Польщі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору