Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

До кінця жовтня в Калуші запрацює ще один басейн

Посейдон перестав перестав приймати відвідувачів від початку повномасштабного вторгнення.

Інформатор спробував дізнатися деталі відновлення роботи.

Сьогодні, 27 вересня, адміністрація міста повідомила, що розпочався процес запуску басейну “Посейдон” при Дитячо-юнацькій спортивній школі “Сокіл”.

Головною причиною зупинки була відсутність належного укриття, але зараз відвідувачам та персоналу закладу можна користуватися сховища Ліцею №6, яке облаштували до початку навчального року.

“Наразі газовий лічильний і коректор перебувають на повірці в обласному центрі. 5 діб необхідно для того, щоб в чашу набрати 900 кубів води. Далі – фільтрування та хлорування. Процес нагрівання води до 27-28 градусів займе 12 днів”, – йдеться в дописі.

Інформатор вирішив ознайомитися з ціновою політикою басейну, але за вказаним номером телефону ніхто не бере слухавку, а сам Посейдон зачинений – ми перевірили.

Проте ще кілька місяців тому дізналися де можна поплавати у нашому місті і якщо Ви не хочете чекати на відкриття Посейдону, то можна звернутися в Акваторію, яка є приватною установою. Важливо, що там немає укриття, але є спеціальні безпечні місця, коридори в комплексі та спортзал у підвальному приміщенні.

Як тільки стануть відомі ціни на абонементи Інформатор одразу про це напише.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору