Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Мі-мі-мі”: у Калуші відбувся конкурс “Мій домашній улюбленець”

Дітки принесли своїх друзів у центр соцслужб і отримали за це подарунки.

Розповідає Інформатор з посиланням на Калуську міськраду.

26 вересня відбулось нагородження учасників виставки-огляду “Мій домашній улюбленець”. Юні калушани прийшли у конференц-зал Калуського міського центру соціальних служб разом із своїми улюбленцями.

Всі учасники виставки розповідали один одному про своїх домашніх тварин, їхні звички, поведінку, та які смаколики вони полюбляють.

На виставці були котики, песики, хом’ячки, пацюки, кролики, і навіть черепаха, а про улюблених козочок, корів та великих собак можна було дізнавалися з розповідей учасників. Розповіді дітей були дуже цікаві. Всі учасники виставки отримали можливість познайомитися із іншими тваринами, отримати дипломи за активну участь у вікторині, а також смаколики для себе та своїх улюбленців.

“Віковий ценз учасників був необмежений, він становив від 5 до 60 років, тому ми вдячні всім хто брав участь в онлайн-конкурсі впродовж місяця”, – кажуть організатори.

Наприкінці заходу голова ГО “Дім Сірка” Леся Кошелєва повідомила про кількість тваринок, які перебувають у їхньому притулку та потребують тепла людського серця та власної домівки.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору