Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Спільний благодійний концерт театру пісні “Гармонія” та ансамблю “Веселі Гуцулята” в Болехові

Відвідало дійство рекордно мало людей.

Інформатор поспілкувався з керівницею Зразкового театру пісні Гармонія Віталіною Липовською.

Нещодавно у стінах Народного дому Болехова відбувся спільний благодійний концерт вихованців Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді: Народний художній колектив України “Ансамбль народного танцю “Веселі гуцулята”. Керівник Людмила Миколаївна Коваль, а також театр пісні “Гармонія”.

Поки керівники налагоджували апаратуру для майбутнього виступу, учасники колективів взяли гітару у пішли до центру міста, щоб запрошувати людей на концерт. Таким чином вдалося зібрати 1350 гривень, які будуть перераховані на потреби ЗСУ.

Сережки від Тетяни Нємцевої

“На скільки я зрозуміла, жителі Болехова просто не знали про наш благодійний концерт. Проте коли глядачі у залі (хоч їх небагато) аплодують стоячи. Коли по закінченню нашого концерту люди підходили до дітей і зі сльозами на очах їх обіймали, дякували і просили вибачення за тих, хто не прийшов на концерт. Коли ти чуєш фразу: “Ви неймовірні, ви – гордість України”… Це миттєво збирає тебе докупи, надає впевненості, сміливості і натхнення працювати в тому ж дусі і надалі…” ,- поділилася враженнями Віталіна Липовська.

Ще одним сюрпризом після концерту став подарунок від етнічної фотографки Тетяни Нємцевої, яка подарувала керівниці Гармонії сережки виготовлені власноруч після концерту.

Нагору