Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Чемпіонат України з хокею в Калуші. Коли?

Вже на цих вихідних відбудуться перші змагання. Подивитися боротьбу найкращих команд можна буде в онлайн-форматі.

Анонсує Інформатор з посиланням на мера Калуша Андрія Найду.

Уперше на льодовій арені в Калуші відбудуться масштабні змагання – чемпіонат України з хокею 2022/2023. І, найголовніше, калуський “Легіон” дебютуватиме серед дорослих!

Як повідомив наставник “Легіону” Альберт Шафіков, в минулих сезонах команда брала участь у молодіжній хокейній лізі, де здобула бронзові нагороди. З початку війни частина гравців виїхали за кордон, уклавши контракти. Тому було прийнято рішення доукомплектувати команду і представляти місто Калуш на дорослому чемпіонаті України.

З минулого сезону залишилося 50% гравців, друга половина команди – досвідчені майстри, які вже грали в чемпіонаті України, серед них є й володарі континентальних кубків. З 20 членів команди – 8 калушан.

Згідно календаря і регламенту матчу, калуський “Легіон” на вихідних зіграє з херсонським “Дніпро”, який теж тренується у Калуші, дві гри: у суботу о 18:00 год  в неділю – о 17:00.На наступних вихідних на калуській льодовій арені “Легіон” прийматиме ще одних учасників чемпіонату – київський “Сокіл”.

Переглянути хокейні матчі можна буде в онлайн-режимі. В умовах воєнного стану спортивні заходи відбуваються без глядачів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору