Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Не псіхуй” — у “Хабі” відбувся психологічний тренінг

Нещодавно у молодіжному центрі психологи розповіли калушанам про емоції та що з ними робити.

Розповідає Інформатор.

“Спільнота психологів Калуша” провела черговий захід в рамках великого проєкту “Ментальне здоров’я для всіх”. Цього разу це був психологічний тренінг, присвячений емоціям та способам їхнього проживання. Провели його психологині Христина Бідонько і Тетяна Щербінська.

Темою сьогоденної лекції була “Як подружитись зі своїми емоціями?”. Назва дає вичерпну відповідь на запитання: “Про що ж, власне, тренінг?”. Однак, якщо додати деталей, то основною метою заходу було: розповісти калушанам і гостям міста про те, які бувають види емоцій, як вони виникають, що з ними робити та як не зашкодити ними ні собі, ні близьким, ні тим паче незнайомцям. На нашу особисту думку, психологині відмінно впорались.

Однією з особливостей психологічних лекцій є активна комунікація та взаємодія з аудиторією. Цей захід не став винятком. Завдяки ігровому методу психологині легко познайомились з присутніми, залучили усіх до спілкування та наочно презентували тему тренінгу. Публіка із зацікавленням йшла на контакт, учасники ділились між собою враженнями про тренінг. Зрештою процес настільки усіх затягнув, що час непомітно вичерпався, проте обговорення тривали і опісля.

Очікуємо наступних заходів від “Спільноти психологів Калуша” та повідомлятимемо вас про них.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору