Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Творчо і нестандартно: жінки у Калуші вчилися підвищувати ефективність та ресурсність буденного життя

Коли жінки гуртуються, то “зрушити гори” стає не так складно. А коли жінки розуміють не тільки себе, але й інших жінок, які поряд, здається, що нічого не можливого немає. Саме такі жінки нещодавно опинилися на майстер-класі “Застосування творчого і нестандартного підходу у методах планування з метою підвищення ефективності та ресурсності буденного життя жінки” який ми анонсували 11 жовтня. 

Розповідає і показує Інформатор.

Цієї середи у просторі “Крила підтримки” за адресою Винниченка 3, відбувся унікальний майстер-клас огранізований в рамках проєкту “Розбудова демократичного, мирного та ґендерно рівноправного суспільства в Україні”, за фінансової підтримки уряду Норвегії (UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні, Royal Norwegian Embassy in Kyiv).

Подію відвідали понад два десятки калушанок та жінок, які рятуючись від війни опинилися у нашій громаді.

Майстринею зустрічі стала Наталія Вишневецька, учасниця Громадської організації “ДОМ4824” з Івано-Франківська.

“Зараз хочеться все більше працювати не тільки з негативними явищами. Жінки хочуть приходити в той безпечний простір де вони отримають не тільки підтримку, а й розвиток. Щоб вчитися чогось цікавого. Словом — працюємо і розвиваємось”, — поділилася кількома словами про організацію події, керівниця “Крил підтримки” Аліна Бігун.

“Я в Калуші уже не вперше. І знову дуже приємно здивована публікою. Жінки у Калуші поводяться відмінно скажімо від івано-франківських. Там люди привикли робити щось за правилами, а тут правил немає. Калушанки ж, пішли повністю у свою уяву, творче плавання. вони вловлюють свої настрої і бажання. Вийшла досить атмосферна зустріч”, — відгукнулася про майстер-клас Наталія Вишневецька.

Також ми запитали про враження в Ольги, однієї з учасниць майстер-класу:

“Сьогоднішня подія дуже цікава. Особливо для жінок, які опинилися у складних обставинах у зв’язку з тієї ситуацією, яка зараз складається у нашій країні. Особисто для мене були дуже цікаві завдання пані Наталі, вони нас проєктують як пізнати себе, зрозуміти свої плани на майбутнє, як себе не загубити, розширити своє коло знайомств і спілкування, реалізовуватися і ще, як працювати командно”. 

Сподіваємось, це не остання така тепла, злагоджена та цікава подія у Калуші. Більше деталей про майбутні події можна дізнатися тут.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Остап Микитюк

Нагору