Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Сергій Бабкін заспівав пісню присвячену Сталевій Пташці Азовсталі — Катерині Поліщук

Тека української музики воєнного часу поповнилась ще однією неймовірною композицією. Голосами душевної пісні під назвою “Пташка” стали популярний співак Сергій Бабкін та молодий виконавець Володимир Удовенко. І це не просто пісня, це ще й присвята героїні російсько-української війни, яка нещодавно повернулася  — Катерині “Пташці” Поліщук.

Розповідає Інформатор й ділиться враженнями про мелодійну “Пташку”.

Володимир Удовенко є автором музики та слів. До війни він не мав відношення до музики, працював менеджером у великій компанії. Але 24 лютого його життя, як і в кожного з нас, кардинально змінилося. Перші два тижні війни Володимир зі своєю родиною переховувався у підвалі в Бучі. Там же він і написав свою першу пісню. Пісня була написана під враженням після теракту росіян в Оленівській колонії 29 червня 2022 року, в якій загинули понад 50 українських військовополонених. Ця композиція присвячена парамедикині батальйону “Азов”.

“Я не знав, хто це, бачив хлопця перший раз, але пісня мене зачепила одразу. Володимир запропонував мені заспівати її, і я без роздумів погодився зробити дует”, — поділився Сергій Бабкін.

Інформатор уважно прослухав композицію. Відразу хочеться відзначити українську мову Сергія Бабкіна, який раніше (за часів гурту 5nizza та двох сольних альбомів) співав російською. Його голос у цій композиції звучить по-особливому оксамитово. Можна навіть сказати, меланхолійно й глибоко. Підсилюється враження від тексту Володимира Удовенка, а у другому куплеті ще й почути його не менш потужний голос. Всю композицію довершує чорно-білий візуальний ряд.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Остап Микитюк

Нагору