Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Жадан і війна | кінооб’єднання Babylon’13 зняли фронтову документалку

Сергія Жадана знають всі. А ті, хто не знали, після початку повномасштабного вторгнення росії в Україні тепер знають точно. Він один з тих, хто від початку повномасштабного вторгнення залишався у прифронтовому Харкові, щоби допомагати іншим. Вчора, 15 жовтня, на своєму ютуб-каналі кінооб’єднання Babylon’13 виставило короткометражний документальний фільм з Сергієм Жаданом про його волонтерську діяльність. 

Розповідає Інформатор.

“Його волонтерська діяльність не менш активна, ніж творча. Це десятки автівок та іншого спорядження для військових. Їжа й ліки для цивільних у Харкові й на деокупованих територіях. Десятки концертів на підтримку ЗСУ в Європі й концерти для військових на передовій. Жадан — залізобетонний, як і Харків. Але в цьому він не один. Йому допомагають такі ж сміливі й запеклі друзяки, з якими він реалізовує все задумане”, — діляться автори стрічки.

Цей фільм створено у рамках проєкту Громадськість за демократизацію, який виконує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за сприяння Європейського Союзу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Остап Микитюк

Нагору