Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Євроваліза”: це ваш другий шанс побачити комедію

“ЛюбАрт” анонсував другий показ своєї вистави про долю емігрантів з України. Якщо ви не змогли потрапити на прем‘єру, то можливо цього разу вдасться!

Інформатор анонсує.

За сюжетом три героя зустрілися в аеропорту імені Фридерика Шопена. Він – статний та стильний чоловік, вона — ідеальна версія самої себе, містер Чемодан — друг та недруг одночасно. Три людини зустрічаються в незвичних обставинах і лише згодом дізнаються, що вони всі з однієї країни. Їх об‘єднує це й бажання знайти в Європі кращої долі. Проте, чи це реально? Дізнаєтесь на виставі.

Написали сценарій Ігор та Любов Липовські. У головних ролях – Юрій Чоловський, Фініст Хуго та Настя Паламарчук, а звукорежисер – Роман Скрипак.

Ексклюзивно для Інформатор Любов Липовська розповіла деталі дійства. Ідея такої постановки виникла на злобу дня. Адже питання еміграції за останні 6 місяців стало одним з найскладніших в нашій країні. Тисячі українців вже покинули Батьківщину і нема впевненості, що повернуться.

“У виставі є така фраза, що ми (українці) були експортерами природних ресурсів, а тепер самі пішли по цьому трубопроводі”, – розповіла Любов Липовська.

Вистава відбудеться вже цієї неділі, 22 жовтня. Вхід буде за донат на ЗСУ. Початок о 17:00 у Концертній залі.

Прем‘єра відбулась 2 жовтня у Концертному залі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору