Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Як калушани попрощались з Романом Дуркалом

Сьогодні містяни провели в останній шлях свого земляка, Героя Романа Дуркала.

Розповідає Інформатор.

Тіло 45-річного воїна привезли вчора. Будучи призваним по мобілізації влітку, мужньо боровся проти окупантів та відстоював українську незалежність. В ході виконання бойових завдань Роман Дуркало загинув, отримавши рани, несумісні з життям. Сьогодні відбувся чин похорону військового.

Біля ПК “Мінерал” загиблого Героя зустріло чимало калушан. Багато хто приніс квіти, більшість — віддавали шану, встаючи на одне коліно. Були присутні представники влади, громадські і культурні діячі, військові побратими та багато звичайних містян і гостей міста, що відчували потребу у вшануванні Героя.

Опісля колона з тілом Романа прибула до церкви Святого Архистратига Михаїла УГКЦ, де відбулась відправа. Священнослужителі розповіли про покійного, описали його біографію та патріотичні почуття, з якими він відійшов у потойбіччя. Провівши усі необхідні обряди, калушани виїхали до міського кладовища, де на Алеї Слави Романа Дуркала було урочисто поховано.

Ми щиро співчуваємо рідним та близьким Романа і також віддаємо йому шану. Його боротьба ніколи не буде забута чи применшена, а його внесок житиме з незалежною Україною.

Слава Героям!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору